{CONGRES_TITLE} header
Style uw favoriete kaart met uw eigen tekst!

Gratis verzending in NL & BE

Het ontstaan van Kerstverhuiskaart.nl

Bij Kerstverhuiskaart.nl kunt u sinds 2014 verhuiskaarten bestellen, voor als u verhuist tijdens de kerstperiode. Alle kaarten hebben zowel een kerstthema, als een verhuisthema. Sinds enkele jaren hebben we ook nieuwjaarsverhuiskaarten. Zo hebben we de periode waarin u de kaarten kunt versturen iets weten te verlengen.

Door de verhuiskaarten te combineren met uw kerstkaarten, slaat u twee vliegen in een klap! 

De binnenkant van de kaarten wordt ook bedrukt. U kunt uw eigen tekst opgeven en stylen. Dat scheelt een hoop werk van het handmatig schrijven. U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg met de verhuizing.


Beste prijs van Nederland

Maar verhuiskaarten bestellen bij Kerstverhuiskaart.nl is niet alleen handig, u bent bij ons ook nog eens vele malen goedkoper uit dan bij de concurrent. En dat is fijn voor uw portemonnee, zeker is de duurste tijd van het jaar!

Geschiedenis

Kerstverhuiskaart.nl bestaat sinds 2014 als webshop. In 2011 maakte ik voor een bevriend stel een kerstverhuiskaart en zette deze in het portfolio van mijn net opgerichte Reclamebureau Lot to Design. In de jaren erna kreeg ik veel aanvragen voor diezelfde kaart die gevonden werd via Google afbeeldingen. Zo is kerstverhuiskaart.nl ontstaan.

Ik maakte een webshop met verschillende kaarten waarbij mensen aan de hand van een voorbeeld hun eigen tekst konden ingeven. Ze ontvingen dan van mij een proef in hun mailbox, die ze konden goedkeuren, waarna ik de kaarten bestelde bij de drukker.

In de loop der jaren heeft de webshop diverse nieuwe versie gekregen met meer mogelijkheden.

Het oude logo van Kerstverhuiskaart.nl

Nieuwe versie 2023

In 2023 hebben we de webshop weer geheel opnieuw gebouwd. Dit keer ook met een totaal vernieuwde uitstraling. We kregen namelijk veel vragen van mensen, waarom ze de tekst die ze invoerden niet op de kaart konden zien. Daar hebben we op ingespeeld. Nu kunt u uw eigen tekst ingeven, op de goede plaats zetten, en een bijpassend lettertype in bijpassende kleur kiezen. Wij doen alvast suggesties met wat wij mooi vinden passen. U ziet nu direct het resultaat.

Hierdoor is de pdf-proef overbodig geworden, en kunnen wij de kaarten direct gaan bestellen.