Hoe dichter Kerst nadert hoe meer haast u natuurlijk heeft met het versturen van de kaarten en hoe sneller u ze in huis wilt hebben. We hebben daarvoor diverse spoed-opties. 

U kunt in uw winkelwagentje aangeven of u uw order extra snel geleverd wilt hebben.

  • Je kerstverhuiskaarten na 5 werkdagen in huis? - gratis

Standaard is de verzending van de kaarten gratis, u heeft ze dan na 5 werkdagen in huis. Dit geldt alleen indien u voor 10:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 10:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 6 werkdagen duurt.

  • Je kerstverhuiskaarten na 3 werkdagen in huis? - €10 €7,50 extra

Wilt u de kaarten en enveloppen liever sneller is huis? Voor slechts €10 €7,50 extra heeft de kaarten na 3 werkdagen in huis. Dit geldt alleen indien u voor 10:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 10:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 4 werkdagen duurt.

  • Je kerstverhuiskaarten na 1 werkdag in huis? - €25 €15 extra

Heeft u hele erge haast? Voor €25 €15 extra heeft u de kaarten na 1 werkdag in huis. Dit geldt alleen indien u voor 10:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 10:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 2 werkdagen duurt.


  • Je luxe enveloppen na 1 werkdag in huis? - €10 extra

Heeft u hele erge haast? Voor €10 extra heeft u uw luxe enveloppen na 1 werkdag in huis. Dit geldt alleen indien wij uw bestelling voor 12:00 uur 's ochtends binnen hebben. Plaatst u uw order na 12:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 2 werkdagen duurt.