Hoe dichter Kerst nadert hoe meer haast u natuurlijk heeft met het versturen van de kaarten en hoe sneller u ze in huis wilt hebben. We hebben daarvoor diverse spoed-opties. 

U kunt in uw winkelwagentje aangeven of u uw order extra snel geleverd wilt hebben.

  • Je kerstverhuiskaarten na 2 werkdagen in huis? - gratis

Standaard is de verzending van de kaarten gratis, u heeft ze dan na 2 werkdagen in huis. Dit geldt alleen indien u op werkdagen voor 11:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 11:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 6 werkdagen duurt.

  • Je kerstverhuiskaarten na 1 werkdag in huis? - €5 extra

Heeft u hele erge haast? Voor €5 extra heeft u de kaarten na 1 werkdag in huis. Dit geldt alleen indien u voor 11:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 11:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 2 werkdagen duurt.

Houdt u er rekening rekening mee dat uw order door (kerst)drukte bij de drukker en de bezorgers wel eens een dagje langer onderweg zou kunnen zijn!


  • Je luxe enveloppen na 1 werkdag in huis? - €8 extra

Heeft u hele erge haast? Voor €8 extra heeft u uw luxe enveloppen na 1 werkdag in huis. Dit geldt alleen indien wij uw bestelling voor 12:00 uur 's ochtends binnen hebben. Plaatst u uw order na 12:00 's ochtends, dan is de kans groot dat het 2 werkdagen duurt.