Beoordeeld door Anne op 04-01-2018
Het zijn mooie kaarten voor een goede prijs! De service is echter uitstekend! Er ging wat mis bij levering, maar Charlotte heeft t probleem naar onze tevredenheid opgelost. Ik zou kerstverhuiskaart zeker aanraden. 


Beoordeeld door Nicole op 21-12-2017
Snelle service en er wordt goed meegedacht. Mooie kwaliteit voor goede prijs! We kunnen dit bureau van harte aanbevelen! Dankjewel Charlotte en succes verder met je bedrijf!

Beoordeeld door Hans op 06-11-2017
Hele mooie kaarten! Jammer dat er geen paas-verhuiskaarten zijn (misschien een goed idee'tje voor Charlotte?)

Beoordeeld door Bianca van Dragt op 04-10-2017
Heel blij met de kerst/verhuiskaart van Charlotte! De service was heel prettig: snel en persoonlijk. En het resultaat is top en voor een mooie prijs! Dank!

Beoordeeld door Catherine op 19-12-2016
Erg tevreden over de service en bovenal ook over de leuke kerst-verhuiskaartjes voor een prima prijs, dankjewel Charlotte!!!

Beoordeeld door Jennifer op 16-12-2016
Goede service, heel persoonlijk. Je kan na de proefdruk nog aanpassingen doen aan de tekst, heel fijn. Ook snelle bezorging. Echt top!

Beoordeeld door Ria op 09-12-2016
fantastisch!!! Niks dan lof: snelle levering, een hele leuke verhuis-kerstkaart. Dankjewel!!! Top.

Beoordeeld door Sandra op 07-12-2016
Prima voor elkaar. Zondag besteld en woensdag al in huis en het ziet er keurig uit tegen een hele redelijke prijs.

Beoordeeld door Frans op 27-11-2016
Wij zijn zeer tevreden over de mogelijkheden die worden geboden om je kerstverhuiskaart uniek te maken. Goede kwaliteit, goede service en snelle levering. Gewoon "Top" !!!!!!

Beoordeeld door Marjolijn op 24-11-2016
Wat een originele kerstverhuiskaart gaan wij sturen deze kerst! We zijn heel erg blij met de kaarten en de geleverde service. Een extra aanpassing door ons was geen probleem voor Charlotte. Thanks!

Beoordeeld door Anita op 08-11-2016
Snelle service, leuke kaarten en duidelijke mailwisseling. Jammer dat je de bedachte tekst en indeling niet direct op de site kunt zien.

Beoordeeld door Ingrid op 29-09-2016
Dik tevreden met de service van kerstverhuiskaart.nl. Snelle levering en duidelijke communicatie en een heel betaalbare originele kaart. Het PDF bestand dat je ter goedkeuring via de mail krijgt is precies zoals de kaart uiteindelijk wordt afgedrukt. En wil je n.a.v. het PDF bestand toch nog een aanpassing in de tekst of het lettertype dan is dat geen probleem.

Beoordeeld door Lenie op 01-01-2016
Super leuke kaart van een mooie kwaliteit, goede service en snelle levering

Beoordeeld door Ellen op 28-12-2015
Leuke kaartjes van goede kwaliteit, supersnelle levering en prettige service! Wij kregen veel reacties over de kaarten. Een volgende keer bestellen we weer bij jullie.

Beoordeeld door Simone Fiere op 23-12-2015
Erg leuke kaarten en super service. Lang niet meegemaakt dat er meegedacht werd over de tekst en mij behoed werd voor evt fouten. Ik zal de volgende keer zeker weer van jullie service gebruik maken! Ik vond het ook inderdaad wel jammer dat je niet je eigen tekst via de site kan zien, dan twijfel je toch of het er goed opkomt. dit werd uiteindelijk wel duidelijk met de proefdruk

Beoordeeld door Patricia op 22-12-2015
Goede snelle service, leuke kaart. Enige minpunt is dat er op voorhand geen duidelijke keus is uit lettertype, kleur van tekst en indeling hiervan. Duidelijker zou het zijn als je dit op voorhand op het scherm kan zien. Hierdoor hebben we getwijfeld door te gaan. Maar vanwege leuke originele kaart en goede prijs, hebben we toch door gezet. Geen spijt van achteraf!

Beoordeeld door Sabine op 22-12-2015
Erg leuke kaarten. Goede en snelle service. Blij verrast door het formaat. Mooie kwaliteit en mooie opmaak. Misschien zou een iets duidelijker lettertype beter zijn, maar weet niet of ik dat misschien had mogen aanpassen na het zien van de proefdruk.

Beoordeeld door L Brood Heeren op 22-12-2015
Leuke site goede service En goede reactie na dat jullie merkten dat de mail niet aan gekomen was super top heb ook al leuke reacties op de kaart zelf van goed zeg leuke combinatie

Beoordeeld door Marleen op 22-12-2015
Leuke grappige kaarten! Ondanks verlof toch een hele snelle reactie en levering van de kaarten, top! Mooi gedrukt en oog voor detail. Echt een aanrader!

Beoordeeld door Wim op 22-12-2015
Makkelijk te configureren, snelle levering. Contact met leverancier erg plezierig. Mijn enige suggestie zou zijn om het printvoorbeeld meteen via het configuratiescherm te laten lopen in plaats van via de e-mail. Ik heb op dat punt even getwijfeld of ik hier wel mee door wilde gaan, aangezien een akkoord gegeven moest worden voordat ik een definitief voorbeeld had gezien. Toch blij dat ik de gok gewaagd heb ;o)

Beoordeeld door S Pauw op 22-12-2015
Nette communicatie en snelle levering

Beoordeeld door Maaike op 22-12-2015
Goede service, snelle levering & hele leuke originele kaarten!


Laat je ook een beoordeling achter via Facebook?