Ik zie de tekst in het voorbeeld niet veranderen wanneer ik mijn eigen tekst invoer?

Dat klopt. De afbeeldingen die u ziet zijn slechts een voorbeeld. Wanneer wij uw bestellingen binnenkrijgen, gaan wij aan de slag om voor u persoonlijk een professioneel ontwerp te maken. Dit ontwerp is uiteraard wel gebaseerd op het voorbeeld. In principe krijgt u dezelfde indeling, lettertype en tekstkleur. 

Het beste kunt u de hele tekst overnemen, of duidelijk aangeven welke delen vervangen moeten worden. Maakt u zich geen zorgen; de aanwijzingen die u in de tekst erbij typt, nemen wij niet over. Elke kaart wordt door ons persoonlijk op maat gemaakt.

Hoe kan ik zien hoe mijn tekst eruit komt te zien?

Nadat wij uw bestelling binnen krijgen, gaan we aan de slag om voor u persoonlijk een professioneel ontwerp te maken. Over de opmaak hoeft u zich dus niet druk te maken. U krijgt in uw mailbox een mail met een link, zodat u de pdf-proef kunt bekijken en goedkeuren, of uw correcties door kunt geven.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland worden de pakketjes met verhuiskaarten en enveloppen gratis bezorgd. Voor bezorging in België rekenen wij €2,50.

Ik heb mijn bestelling sneller nodig, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u uw bestelling heeft aangemaakt, kunt u tijdens het afrekenen kiezen voor de verzendmethode waarbij u uw kaarten de volgende werkdag als in huis heeft. Standaard is dat na 2 werkdagen. Wanneer u ook luxe enveloppen heeft besteld (dus niet de standaard enveloppen die bij de kaarten zitten), komt er bij het kiezen van de Verzendmethode ook een optie bij voor spoedbestelling van de luxe enveloppen.