Verzending van uw pakket(jes)

Verzending van de uw bestelling gebeurt via PostNL. De drukker van de kerstverhuiskaarten en de leverancier van de luxe enveloppen kunnen uw bestelling in Nederland gratis bij u thuis bezorgen. Bezorgen bij een ophaalpunt zorgt in de praktijk voor veel problemen met afhalen, daar de bestelling op onze naam besteld wordt, en niet op die van u. Vandaar dat wij enkel nog aan huis/kantoor bezorgen. 

Verzending naar België is ook mogelijk, daarvoor rekenen wij €2,50.


Spoed

Hoe dichter Kerst nadert hoe meer haast u natuurlijk heeft met het versturen van de kaarten en hoe sneller u ze in huis wilt hebben. We hebben daarvoor diverse spoed-opties. 

U kunt in uw winkelwagentje aangeven of u uw order extra snel geleverd wilt hebben.

  • Je kerstverhuiskaarten na 2 werkdagen in huis? - gratis

Standaard is de verzending van de kaarten gratis, u heeft ze dan na 2 werkdagen in huis. Dit geldt alleen indien u op werkdagen voor 11:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 11:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 3 werkdagen duurt.

  • Je kerstverhuiskaarten na 1 werkdag in huis? - €5 extra

Heeft u hele erge haast? Voor €5 extra heeft u de kaarten na 1 werkdag in huis. Dit geldt alleen indien u voor 11:00 uur 's ochtends akkoord geeft op de drukproef van de kaart. U ontvangt deze per mail. Geeft u na 11:00 's ochtends akkoord op de drukproef, dan is de kans groot dat het 2 werkdagen duurt.

Houdt u er rekening rekening mee dat uw order door (kerst)drukte bij de drukker en de bezorgers wel eens een dagje langer onderweg zou kunnen zijn!


  • Je luxe enveloppen na 1 werkdag in huis? - €8 extra

Heeft u hele erge haast? Voor €8 extra heeft u uw luxe enveloppen na 1 werkdag in huis. Dit geldt alleen indien wij uw bestelling voor 12:00 uur 's ochtends binnen hebben. Plaatst u uw order na 12:00 's ochtends, dan is de kans groot dat het 2 werkdagen duurt.